SEKT CHATEAU BRUT 0.75 BZENEC
Kód: 28467Detailní popis produktu
Sekt se značkou Chateau Bzenec pochází z vína vyrobeného z hroznů viniční tratě Stará hora v samém lůně nejlepších vinařských tratí jižní Moravy ve Slovácké vinařské podoblasti. Jedinečnost sektu Chateau Bzenec je dána unikátním charakterem a kvalitou hroznů odrůdy Ryzlink rýnský, které do svých mimořádných kvalit zrají v optimálních klimatických podmínkách vlastních vinic, kde uplatňují své jakostní znaky natolik, že dosahují lepších vlastností, než ve své původní vlasti v Porýní a na Mosele. Sekt pochází výhradně z vlastních vinic Vinařství Chateau Bzenec, a snoubí v sobě výsledky moderních enologických výzkumů s úctou k vynikajícím vinařským tradicím daným rokem zahájení výroby 1875. Chateau Bzenec Vám tímto nabízí neobyčejný gurmánský zážitek.Chateau Bzenec brut je sekt vyráběný kvašením v lahvích metodou transvals s dobou ležení minimálně 9 měsíců. Cuvée tohoto sektu je čistý Ryzlink rýnský. Má čirý jiskrný vzhled, jemné dlouhotrvající perlení a světle zelenkavou barvu se zlatavým odstínem. Jeho vůně je jemná a harmonická, v závěru s ovocným podtextem sladké broskve. V chuti je středně plný s vyrovnanou harmonickou kyselinkou, s ovocnou lehkostí a středně dlouhou perzistencí. Je vhodný jako aperitiv, sklízí úspěch jako „welcome drink“, je vynikajícím společníkem pro odpolední posezení s přáteli, jakož i večerní přátelské debaty.
Získaná ocenění:
Champion na VINOFORUM 2010 - Ostrava
Stříbrná medaile na HORECA, Víno Somelierov, Bratislava 2009
Stříbrná medale na Vinařské Litoměřice 2009
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Česká republika, Morava | 
|---|---|
| EAN: | 8594044830751 | 
| Dárkové balení: | Ne | 
| Vhodné pro zasílání přepravcem: | Ano | 
| Objem: | 0.75 L | 
| Zboží lze očekávat: | 6.11.2025 | 
| Externě u dodavatele: | 0 | 
| Kusů v balení: | 6 | 
| EAN: | 8594044830751 | 
| Cena za měrnou jednotku: | 333.33 / 1 litr | 
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
                    Přidat hodnocení
                
                    Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
